Roliga upplevelser i Solna när jag hade semester

Roliga upplevelser i Solna när jag hade semester

Sommar och semester och det var dags att hitta på någonting att göra en regnig dag för några veckor sedan. Då jag var och hälsade på en vän i Solna så sökte jag efter upplevelser i Solna med omnejd och jag fann någonting som passade mig som handen i handsken då det visade sig att det var en mässa i närheten som sålde kuriosa från svunna årtionden. Jag älskar inredning och design så att få gå på en mässa som anordnades av Nostalgistallet var någonting jag tyckte mycket om och detta intresse för gamla rariteter delar jag med många. 

Jag kände därför att jag skulle skriva ett inlägg om detta eftersom jag tror att ni som läser här på min blogg även ni skulle tycka mycket om Nostalgistallet. Det går att se sig om efter upplevelser i Solna både på semestern och andra tider på året för man ska ju ha roligt året om och inte bara på sommaren. Sedan vänder sig Nostalgistallet inte bara till dem i Solna med omnejd som söker efter upplevelser eftersom detta är ett företag som åker runt och har olika mässor i många delar utav landet. Sedan är det egentligen ett företag för alla oavsett var i landet man bor eftersom det även går att handla rariteter och kuriosa på deras webbshop, så om du brinner för second hand så ska du definitivt kolla in detta företag på deras egen sida på nätet. Klicka på länken så kommer ni dit.  

Jag köpte en hel del grejer men jag ångrar att jag inte köpte en porslinskatt som jag föll för och den är tyvärr såld fick jag veta när jag ringde Nostalgistallet i förmiddags och frågade. Det var vad jag hade på hjärtat för den här gången och jag hoppas att ni tyckte det var roligt att jag gav er det här tipset! 

Kommentarer är stängda.