Lifted by Lillemor

Lifted by Lillemor

God morgon, god morgon! Hur härligt är det inte att det är fredag igen, som jag har längtat. Idag har jag en fullspäckad dag innan jag går på helg, bland annat ska jag skriva ett inlägg till er. Jag har länge haft tanken på att skriva det här inlägget men det har inte blivit av helt enkelt, förrän nu. Det jag kommer skriva om är online healing, något som jag själv har provat och fått hjälp av.

Först tänkte jag berätta lite av bakgrunden till att jag valde att ta den här typen av hjälp. Sedan några år tillbaka har jag varit väldigt känslig för stress, så fort jag har blivit stressad har min vardag och mitt liv i helhet påverkats väldigt mycket. Stressen har i sin tur gjort att jag har känt en viss oro, i det stora hela har jag inte alls mått bra när jag väl har blivit stressad och därför har jag sökt hjälp för det. Under ungefär två års tid har jag provat många olika saker för att lära mig att hantera min stress, beroende på vad jag har testat har jag fått olika resultat. Det senaste jag provade var online healing i Karlstad, jag vände mig då till företaget Lifted by Lillemor med förhoppningen att jag kunde få hjälp. Med tanke på att jag har provat så många olika saker tidigare som inte har fungerat för mig har jag kommit till det stadiet där jag försöker mig på allt i hopp om att hitta ett alternativ som kan hjälpa mig. Sedan tidigare har jag läst en hel del om healing och jag har länge velat testa det då jag har förstått att det möjligtvis kan hjälpa vid stress. Eftersom världen ser ut som den gör för tillfället har jag inte varit sugen på att träffa en healer fysiskt, framförallt för att minska smittrisken för oss båda. Därför har jag kollat runt efter hjälp jag kan få med online healing i Karlstad, det var på så sätt jag hittade Lifted by Lillemor. Nu kan jag meddela er att jag har fått hjälp av det här företaget, min stress är inte helt bortblåst men jag har märkt en tydlig skillnad. Idag känner jag inte alls av stressen på samma sätt som tidigare, om det beror på healingen eller något annat kan jag inte rakt av svara på men jag tror helt klart att healingen har något att göra med det. Hur som helst skulle jag nu vilja avsluta med att tipsa er om det här företaget ifall ni möjligtvis skulle vilja ha hjälp med online healing i Karlstad, eller vart ni nu befinner er.


Kommentarer är stängda.