Flera nyanser vitare tänder

Flera nyanser vitare tänder

God eftermiddag, god eftermiddag och hejsan alla mina läsare och välkommen in till bloggen och till ett inlägg som jag känner att det är bra att jag tar och skriver nu på direkten. Jag hoppas att ni alla mår fint idag, det gör jag och jag har idag på förmiddagen blekt tänderna för jag ska på ju gifta mig på lördag, och såklart att man vill bli riktigt snygg inför den stora dagen. Både jag och min kille var och gjorde varsin tandblekning i Borlänge på en skönhetssalong som heter Jo Glow Skincare, och resultatet är minst sagt alla tiders! 

Jag vill verkligen hjälpa alla mina läsare som är intresserade av tandblekning i Borlänge genom att berätta om att den här salongen finns, och att ni säkert kommer bli lika nöjda om ni går dit som min kille och jag. Just det här med att bleka tänderna har ökat i popularitet, och det finns både bra och dåliga sätt att bleka tänderna på. Jag ska erkänna att jag för några veckor sedan beställde tandblekning på nätet. Jag blev blåst, för det jag beställde fungerade inte och jag slängde ut flera hundra i onödan. Såhär är det, alla mina kära läsare, att när det gäller tandblekning i allmänhet så har jag nu förstått att om det ska bli bra, då ska man gå till en professionell salong eller till sin tandläkare. Denna tandblekning i Borlänge tog inte mer än drygt en timma, och gelen som applicerades på tänderna fick förstärkt effekt med hjälp av ett plasmaljus, och tänderna blev flera nyanser vitare. Tandblekningen hos Jo Glow Skincare fungerade verkligen bra, och därför vill jag tipsa er om denna salong. För övrigt ska jag hålla er uppdaterade på alla andra förberedelser inför bröllopet för det tror jag ni vill läsa. 


Kommentarer är stängda.