Blir en målare för att slutföra garaget

Blir en målare för att slutföra garaget

Tjenixen bloggen! Ännu en arbetsdag är här och jag måste säga att jag längtar något otroligt mycket efter att få gå på semester, inte minst med tanke på att jag även håller på att arbeta en hel del här hemma också. Jag håller på att bygga ett garage och snart så är det helt klart, det är i princip bara målningen som återstår och till det tänkte jag faktiskt anställa en målare. Det här bygget har pågått väldigt länge nu och jag har gjort allting i princip själv på min lediga tid efter jobbet, därför är jag lite trött på det här nu och kommer anlita en målare för att slutföra det sista som behöver göras. Jag orkar faktiskt inte att göra något mer åt detta, speciellt med tanke på att jag även varje dag har ett vanligt jobb att sköta. Dock tänker jag inte sitta här och tycka synd om mig själv, jag valde trots allt att göra allt arbete på egenhand och det har faktiskt gått väldigt bra trots allt. Det här är inte första gången som jag tar på mig ett sådant här arbete utan jag brukar oftast göra alla projekt på tomten själv. Jag tycker det kan vara lite roligt att gå runt och greja lite med olika projekt, speciellt med tanke på min bakgrund som snickare. Att sitta vid ett skrivbord och arbeta hela dagarna är absolut trevligt, men jag blir lite rastlös och kan ha svårt att koppla av när jag kommer hem ibland. Om jag inte har något pågående projekt i hemmet så brukar jag träna en stund på eftermiddagarna för att hålla igång kroppen. Nu har det blivit dags för mig att åka iväg till Mariestad för att köpa lite lunch och sen ska jag ringa till en målare så att garaget blir helt klart.  


Kommentarer är stängda.